Wednesday, February 25, 2009

En god venn

Dette ble en hurtigscrapp. Har brukt et bursdagskort som snuppa har fått (katten). Overskrifta er ikke sååå skjev i virkeligheten. ;)

Blogcandy!

Jeg elsker å smurfe rundt på nettet etter kreative blogger, og på gårsdagens bloggrunde kom jeg over denne bloggen her. Her var det utrolig mye lekkert!! Skaubytrollet har også en kjempefin blogcandy nå, som jeg selvfølgelig må være med på. Se så mye fint da! Skaubytrollet er herved lagt til i blogglisten min. :)

Saturday, February 21, 2009

Se hva jenta mi har laget!

Dette "laget" jenta mi på 3 år av scrappesakene til mamman sin. :) Er det ikke søtt?

Det er ikke limt fast eller noe, men hun koste seg hun med å dandere. :)

Gratulerer Linda!!

Ser at Linda feirer at bloggen hennes har passert 5000 besøkende!! Ja faktisk over 5500 nå da! I den anledning gir hun bort en blog candy til en super heldig person. Sjekk ut bloggen hennes, det er myyyye inspirasjon å hente der! Her er sukkertøyet hun gir bort.

Thursday, February 19, 2009

Framtida kan ikke spås- STM sang #3

Denne laget jeg til sang nr. 3 i Scrapping the music. Kjempegøy å være med på utfordringen deres! :)

Jeg har brukt hvit emballasje fra epler under de hvite sommerfuglene. Blomstene er fra en pynteranke jeg kjøpte for noen år siden.



Sirklene har jeg stemplet med hvit fluid chalk. Bildet er redigert i photoshop. Ellers har jeg brukt bling, blondeserviett, fjær, alfabet fra Basic grey Urban couture, og alfabetrubons fra MM, Beach.

Wednesday, February 4, 2009

Forslagskasse

Her er en forslagskasse som jeg har lagd til ungdommene hvor jeg jobber. Det var utfordrende å lage noe "ungdommelig", jeg som er så glad i roser og blonder og slik, *fnis* Men jeg ble da ok fornøyd.

Tuesday, February 3, 2009

Blogcandy hos scrappehuset!


Scrappehuset feirer at de har hatt over 50. 000 besøkende siden oppstart i august 08! Dette feirer de med en blogcandy sponset av papirloftet. :) :)

Ny nettbutikk!

http://www.silisium.org/ er en ny, liten nisjebutikk. Her kan du shoppe scrappestæsj, smykketing og hjemmelagede produkter! Her har du også mulighet til å selge dine egne ting. :)

Enda ei toffifee eske

Denne lagde jeg på scrappetreffet jeg var på i helga. :)